Newsletter – Workshop Management – 11.12.2014

În data de 11 decembrie 2014, la ora 10, în sala P02, din cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara, str. J.H. Pestalozzi, nr. 16, a avut loc workshop-ul internațional „Metode inovative de restructurare curriculară în cadrul proiectului „Inovarea educației  universitare la nivelul ciclului de licență a viitorilor specialiști economiști în management și administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabilă a organizațiilor din România în economia bazată pe cunoaștere”, acronim INOVMAN, contract nr. POSDRU/156/1.2/G/136372, pentru specializarea Management.

În cadrul workshop-ului au avut loc discuții, dezbateri între cadrele didactice și studenți din cadrul FEAA Timișoara și invitați. La workshop au participat invitați externi și invitați din conducerile unor instituții de învățământ superior din țară unde se organizează cursuri pentru specializarea Management.

Alături de aceștia au participat studenți și cadre universitare de la specializarea Management din cadrul FEAA Timișoara, echipa managerială a proiectului, experți pe termen lung și experți pe termen scurt ai proiectului.

Newsletter – workshop ECTS -12.12.2014

În data de 12 decembrie 2014, la ora 10, în sala P11, din cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara, str. J.H. Pestalozzi, nr. 16, a avut loc workshop-ul internațional „Metode inovative de restructurare curriculară în cadrul proiectului „Inovarea educației  universitare la nivelul ciclului de licență a viitorilor specialiști economiști în management și administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabilă a organizațiilor din România în economia bazată pe cunoaștere”, acronim INOVMAN, contract nr. POSDRU/156/1.2/G/136372, pentru specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

În cadrul workshop-ului au avut loc discuții, dezbateri între cadrele didactice și studenți din cadrul FEAA Timișoara și invitați. La workshop au participat invitați externi și invitați din conducerile unor instituții de învățământ superior din țară unde se organizează cursuri pentru specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. Alături de aceștia au participat studenți și cadre universitare de la specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor din cadrul FEAA Timișoara, echipa managerială a proiectului, experți pe termen lung și experți pe termen scurt ai proiectului.

Vizita la Universitatea Metropolitan din Londra

În perioada 5.10.2014-11.10.2014 o echipă formată din doi experți în cadrul proiectului împreună cu rectorul UVT și un cadru didactic din echipa managerială a UVT au participat la o întâlnire de lucru la London Metropolitan University .

Membrii echipei au fost următorii:

 • prof. univ.dr. Marilen Pirtea – rector UVT;
 • conf. univ. dr. Săcui Violeta – expert pe termen în cadrul proiectului INOVMAN;
 • lect. univ. dr. Ionuț Goleț – expert pe termen în cadrul proiectului INOVMAN;
 • conf. univ. dr. Dan Lucheș – director Departamentul pentru Managementul Calității, UVT.

Vizita la University College of London

În perioada 5.10.2014-11.10.2014 o echipă formată din doi experți în cadrul proiectului împreună cu decanul FEAA și un cadru didactic din echipa managerială a UVT au participat la o întâlnire de lucru la University College of London, Anglia

Membrii echipei au fost următorii:

 • prof. univ.dr. Nicolae Bibu – manager proiect INOVMAN;
 • conf. univ. dr. Diana Sala – manager executiv în cadrul proiectului INOVMAN;
 • conf. univ. dr. Mădălin Bunoiu – prorector cu strategia academică la UVT;
 • conf. univ. dr. Ovidiu Megan – decan FEAA Timișoara;

Vizita la Universitatea Sapienza din Roma

În perioada 13.09.2014-19.09.2014 o echipă formată din doi experți în cadrul proiectului împreună cu un cadru didactic din echipa managerială a UVT au participat la o întâlnire de lucru la Universitatea Sapienza din Roma, Italia.

Membrii echipei au fost următorii:

 • prof. univ.dr. Alexandru Buglea – președintele Senatului UVT;
 • conf. univ. dr. Gabriel Cristian Bîzoi – expert pe termen lung – expert curriculă internațională în cadrul proiectului INOVMAN;
 • conf. univ. dr. Gabriela Lucia Șipoș  – expert pe termen lung – expert diseminare bune practice în cadrul proiectului INOVMAN;