Invitatie Workshop

Avem deosebita onoare să vă invităm la workshop-ul „Restructurarea inovatoare a curriculei educaționale – analiză feedback și corecții” în cadrul proiectului INOVMAN. Întâlnirea este subordonată obiectivului general al proiectului, de creștere a calității procesului de învățământ pentru studenții economiști de la ciclul de licență prin promovarea învățării centrate pe student, creșterea relevanței programelor de studii și dezvoltarea de curriculum adaptat standardelor Europene ale pieței muncii și necesităților de dezvoltare a societății bazate pe cunoaștere.

Întâlnirea va avea loc în data de 26.11.2014,  la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara, str. J.H. Pestalozzi, nr. 16,  sala ADM, astfel:

  • de la ora 10, prezentarea către studenți și cadre didactice a curriculei specializării Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor în vedere obținerii de propuneri de îmbunătățire a acesteia.
  • de la ora 12, prezentarea către studenți și cadre didactice a curriculei specializării Management în vedere obținerii unor propuneri de îmbunătățire a acesteia.

La dezbatere va participa echipa proiectului și sunt așteptați la dezbateri studenți și cadre didactice ale specializărilor Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor și Management.

Manager de proiect,
Prof. univ. dr. Nicolae Aurelian Bibu
Director departament Management
Universitatea de Vest din Timişoara

Pentru informații suplimentare despre dezbatere vă rugăm să ne contactați:
nicolae.bibu@e-uvt.ro, nicubibu@yahoo.com
diana.sala@e-uvt.ro, dianasala@yahoo.com

Trackback from your site.