Newsletter – Workshop Management – 11.12.2014

În data de 11 decembrie 2014, la ora 10, în sala P02, din cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara, str. J.H. Pestalozzi, nr. 16, a avut loc workshop-ul internațional „Metode inovative de restructurare curriculară în cadrul proiectului „Inovarea educației  universitare la nivelul ciclului de licență a viitorilor specialiști economiști în management și administrarea afacerilor pentru dezvoltarea durabilă a organizațiilor din România în economia bazată pe cunoaștere”, acronim INOVMAN, contract nr. POSDRU/156/1.2/G/136372, pentru specializarea Management.

În cadrul workshop-ului au avut loc discuții, dezbateri între cadrele didactice și studenți din cadrul FEAA Timișoara și invitați. La workshop au participat invitați externi și invitați din conducerile unor instituții de învățământ superior din țară unde se organizează cursuri pentru specializarea Management.

Alături de aceștia au participat studenți și cadre universitare de la specializarea Management din cadrul FEAA Timișoara, echipa managerială a proiectului, experți pe termen lung și experți pe termen scurt ai proiectului.

D-na conf. univ. dr. Diana SALA, managerul executiv al proiectului a prezentat proiectul, evidențiind realizările obținute și obiectivele asumate pentru acțiunile viitoare.

Dl. prof. emerit dr. Francesco FORTE   de la Universitatea Sapienza din Roma a vorbit despre modul de organizare și desfășurare a învățământului superior din Italia și cu precădere despre modul în care specializarea Management este organizată în cadrul prestigioasei universități Sapienza din Roma.

Dl. conf. univ. dr. Andrei PELIN, expert pe termen lung – expert diseminare bune practici a prezentat în continuare planurile de învățământ ale acestei specializări, evidențiind elementele de noutate introduse.

Au fost prezentate concluziile desprinse din rapoartele internaționale realizate în urma vizitelor la șapte universități europene din luna octombrie 2014.

Au fost adresate întrebări pertinente din partea studenților și au fost luări de cuvânt ale cadrelor didactice. Pe marginea informațiilor prezentate au avut loc discuții și dezbateri menite să lămurească anumite aspecte care ar putea conduce la îmbunătățirea curriculei specializării Management.

Trackback from your site.